Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko

DiskusiaVoľná zónaPANDÉMIA

Peter Malík pred 4 rokmi

Peter Malík
PANDÉMIA

Ahojte. Mám otázku na naše prezídko. Opatrenia prijaté ústredným krízovým štábom SR sú jasné (účinné od 15.10.2020). Extraliga sa hrá (zatiaľ, pokiaľ nebude premorená). Ako to teda ide byť s nami rozhodcami v extralige? Všetci hráči majú mať pre každým stretnutím negatívny COVID test. Čo čaká nás? Na čo sa máme pripraviť?

Odpovedať

Juraj Mokrý pred 4 rokmi

Juraj Mokrý

Ahoj Peťo, rozhodcov budeme informovať bezprostredne po zverejnení definitívneho opatrenia Úradu verejného zdravotníctva a rozhodnutí Súťažnej komisie SVF o ďalšom postupe v našich súťažiach. Zatiaľ nevieme poskytnúť žiadne bližšie informácie. Vďaka za pochopenie, Juraj

Odpovedať

Peter Malík pred 4 rokmi

Peter Malík

Ďakujem Jurko..... súčasne chcem všetkých pozdraviť. Dúfam, že sa ste zdraví a COVID vás obchádza. Všetkým, vrátane rodín, želám hlavne zdravie a šťastie vírus od seba odrážať.

Odpovedať

Igor Schimpl pred 4 rokmi

Igor Schimpl

Ahojte, aktuálne vydané stanovisko vrátane informácií k rozhodcom:

http://www.svf.sk/…-extraligu-z

Rozhodcovia bod 7.

Odpovedať

Igor Porvazník pred 4 rokmi

Igor Porvazník

Chcel by som touto aj touto cestou poďakovať vedeniu asociácie za milý darček, ktorý mi prišiel dnes domov. Zo srdca želám všetkým, aby sme ho používali čo najkratšie a do budúcnosti nech nám je spomienkou na obdobie, kedy sme volejbal rozhodovali len sporadicky :-) A nezabudnite priatalia – poriadne prať a ešte lepšie vyžehliť :-)

Odpovedať

Jana Niklová pred 4 rokmi

Jana Niklová

Aj ja sa pripájam???? ďakujem

Odpovedať

Ladislav Šuba pred 4 rokmi

Ladislav Šuba

Aj ja sa pripájam k ďakovačke. Páči sa mi.

Odpovedať

Marek Polčan pred 4 rokmi

Marek Polčan

Ďakujem veľmi pekne našej asociácii za milí darček, ktorý samozrejme potešil, aj keď by sme boli určite všetci radi, keby sa veci vrátili do normálu, no aj takto viem opäť prejaviť svoju jednotnosť. Skvelá práca!

Odpovedať

Dušan Hodoň pred 4 rokmi

Dušan Hodoň

Ďakujem, že myslíte aj na hodnotiteľov. K monitoru ho síce moc nepotrebujeme, ale potešilo. Hádam sa už čoskoro budeme môcť stretávať aj osobne. Všetkým prajem veľa zdravíčka. Dušan

Odpovedať

Peter Kostolný pred 4 rokmi

Peter Kostolný

Dakujem ze ste si spomenuli aj na „dochodcov“

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď

Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Hlavné menu: