Diskusia • Voľná zóna • PANDÉMIA
Peter Malík pred 4 rokmi
PANDÉMIA
Ahojte. Mám otázku na naše prezídko. Opatrenia prijaté ústredným krízovým štábom SR sú jasné (účinné od 15.10.2020). Extraliga sa hrá (zatiaľ, pokiaľ nebude premorená). Ako to teda ide byť s nami rozhodcami v extralige? Všetci hráči majú mať pre každým stretnutím negatívny COVID test. Čo čaká nás? Na čo sa máme pripraviť?
OdpovedaťJuraj Mokrý pred 4 rokmi
Ahoj Peťo, rozhodcov budeme informovať bezprostredne po zverejnení definitívneho opatrenia Úradu verejného zdravotníctva a rozhodnutí Súťažnej komisie SVF o ďalšom postupe v našich súťažiach. Zatiaľ nevieme poskytnúť žiadne bližšie informácie. Vďaka za pochopenie, Juraj
OdpovedaťPeter Malík pred 4 rokmi
Ďakujem Jurko..... súčasne chcem všetkých pozdraviť. Dúfam, že sa ste zdraví a COVID vás obchádza. Všetkým, vrátane rodín, želám hlavne zdravie a šťastie vírus od seba odrážať.
OdpovedaťIgor Schimpl pred 4 rokmi
Ahojte, aktuálne vydané stanovisko vrátane informácií k rozhodcom:
http://www.svf.sk/…-extraligu-z
Rozhodcovia bod 7.
OdpovedaťIgor Porvazník pred 4 rokmi
Chcel by som touto aj touto cestou poďakovať vedeniu asociácie za milý darček, ktorý mi prišiel dnes domov. Zo srdca želám všetkým, aby sme ho používali čo najkratšie a do budúcnosti nech nám je spomienkou na obdobie, kedy sme volejbal rozhodovali len sporadicky :-) A nezabudnite priatalia – poriadne prať a ešte lepšie vyžehliť :-)
OdpovedaťMarek Polčan pred 4 rokmi
Ďakujem veľmi pekne našej asociácii za milí darček, ktorý samozrejme potešil, aj keď by sme boli určite všetci radi, keby sa veci vrátili do normálu, no aj takto viem opäť prejaviť svoju jednotnosť. Skvelá práca!
OdpovedaťDušan Hodoň pred 4 rokmi
Ďakujem, že myslíte aj na hodnotiteľov. K monitoru ho síce moc nepotrebujeme, ale potešilo. Hádam sa už čoskoro budeme môcť stretávať aj osobne. Všetkým prajem veľa zdravíčka. Dušan
Odpovedať