Diskusia • Voľná zóna • Fotky RCO Ružiná 2016
Róbert Nemček pred 10 rokmi
Fotky RCO Ružiná 2016
Priatelia, rozhodcovia. Existuje balík fotiek z RCO Ružiná 2016. Nezdieľam ich verejne, pretože nie všetci súhlasia aby boli zverejňované a aby nedošlo k nejakým zbytočným problémom. Kto má záujem o tieto fotky nech mi napíše na Facebook alebo na mail, nemám problém mu ich poslať. Zároveň vás ale musím poprosiť, ak ich budete niekde zdieľať, alebo zverejňovať a na fotke sa nachádza okrem vás aj iná osoba, mala by s tým súhlasiť. Fotky sú vo formáte JPG v surovom stave, neupravené. Ak bude mať niekto záujem o úpravu akejkoľvek fotky, trebárs kvôli vytlačeniu do albumu, alebo vyrobeniu plagátu, taktiež nie je problém. A aby som nezabudol, bol to znova parádny víkend a už teraz sa teším na ten ďalší RCO. Veľká vďaka organizátorom.
OdpovedaťDušan Hodoň pred 10 rokmi
Mrzi ma, ze som nemohol prist, bol som trochu daleko… Dufam, ze ste sa dobre zabavili, zasportovali a uzili si to. Budu aspon nejake fotky zverejnene? A vysledky? Ci vyhrali vsetci co prezili???
OdpovedaťMilosalv Smolko pred 10 rokmi
Nazdar Robo, určite mám záujem o fotky, tak mi ich môžeš prosím ťa poslať.
OdpovedaťDanica Viktorini Lisa pred 10 rokmi
ahoj Robco, dakujem-e za moznost, o foto mam zaujem aj ja si pozriet a aspon cez foto zazit atmosferu… ked sa neda, tak sa neda… ale o rok… :)
OdpovedaťPavel Vaško pred 10 rokmi
Ahoj Robo. Prosím o zaslanie fotiek. Verím, že to bude veľmi zaujímavé.Ďakujem
OdpovedaťTatiana Vestenická pred 10 rokmi
Výsledky RCO MIM 2016:
- POL-Malopolskie „B“
- SSO
- BA
- Tréneri
- ZSO
- VSO
ale vyhrali všetci, čo prišli, lebo sa mohli stretnúť s kolegami!!!
OdpovedaťOdpoveď zrušiť odpoveď
Jan Timko pred 10 rokmi
Tanicka, vysledky su zle, ZSO skoncila na 4.mieste. A treneri na 5.mieste.
OdpovedaťTatiana Vestenická pred 10 rokmi
Robi, mne prosím pošli do kroniky.A ak bude nejaká výnimočne dobrá, potom sa ozvem kvôli úprave do buletinu RCO 2017-ak dožijeme!
OdpovedaťVlado Čižmár pred 10 rokmi
Ahoj Robo, prosím Ťa mám tiež záujem o fotografie hlavne tie s vnučkami. Vopred ďakujem. Hlavne ďakujem organizátorom za krásny víkend s bývalými a novými kolegami už sa teším o rok.Ešte raz ďakujem. Pinďo.
OdpovedaťRóbert Nemček pred 10 rokmi
Už som sa snažil ti poslať fotky, ale vrátili sa mi. Prosím ťa pošli mi adresu ešte raz.
OdpovedaťVladimír Čižmár pred 9 rokmi
Keď by to nevyšlo pošli to Táničke Vestenickej ona mi to prepošle už som s ňou o tom hovoril.Ďakujem.
OdpovedaťMonika Dobrovičová pred 10 rokmi
Ahojky, aj my tréneri by sme poprosili fotečky a ešte raz Vám veľmi pekne poďakovali za super víkend s Vami :)
Odpovedať