Diskusia • Voľná zóna • Ako sa stať ,,fakturantom"
Lukáš Meždej pred 6 rokmi
Ako sa stať ,,fakturantom"
Ahojte kolegyne, kolegovia. Mám na Vás jednu jednoduchú otázočku a tou je: Aký je momentálne postup ako sa stať ,,fakturantom"?. Doteraz som rozhodoval na dohodu ale od nového roka 2019 plánujem prejsť na ,,fakturanta" a chcem sa poradiť aký je postup ( čo, kde, ako musím nahlasovať a pod.) Vďaka za každú radu. Prajem pekný deň.
OdpovedaťJuraj Mokrý pred 6 rokmi
Ahoj, Lukáš, najlepšie zájsť na jednotné kontaktné miesto a tam Ti povedia, čo treba :-) Okrem toho budeš musieť ísť aj na Daňový úrad kvôli DIČ. Pozdravujem!
OdpovedaťLukáš Meždej pred 6 rokmi
Ahoj Juraj, už som to poriešil ale troška mi je ľúto, že až ty z Japonska na túto otázku odpovedáš… Nevadi ;) Držime palce…
OdpovedaťOdpoveď zrušiť odpoveď
Branislav Sekerka pred 6 rokmi
Ahojme kolegovia! Vie mi niekto povedať,ako „dopadlo“ to naše paušálné cestovné,keď nám „bolo prezentované“,že by volejbalprezident s tým nemal problém? Asi tuším ako…niekto si asi len potreboval niečo prihriať,či?
OdpovedaťAndrej Gerboc pred 6 rokmi
Ahoj, no zatiaľ to nedopadlo, nakoľko na poslednom zasadnutí SR SVF 24.9. táto nebola uznášaniaschopná… čiže by sa to malo riešiť na ďalšej, ale kedy bude to ja neviem, snáď ešte tento mesiac a snáď aj uniformy budú niekedy na prelome novembra/decembra ako taký malý predvianočný darček…
OdpovedaťBranislav Sekerka pred 6 rokmi
Ahoj,to viem,že SR nebola…schopná,ale mali hlasovať písomne(mailom?)…a to im tak dlho trvá…???
OdpovedaťBranislav Sekerka pred 6 rokmi
Ešte 1 vec sa spýtam:p.súťaž.riaditeľ v Martine spomínal nové tlačivo výkazu náhrad pre DOHODÁROV,neviem ho nikde nájsť , máte ho niekto? Inak,nemám v ruke ani samotnú DOHODU…
OdpovedaťBoris Kováč pred 6 rokmi
ahojte,
poporiadku ja som pouzil tlacivo z minuleho roka a zatial na to nikto nic nepovedal. lukas a na tvoju otazku tak ako pisal juraj. az na to ze som tam bol v polke jula a doteraz nemam nic vybavene. tak si predstav teraz ten cas kolko im to trva.
OdpovedaťAndrej Gerboc pred 6 rokmi
No pozerám, že ja som mal asi šťastie, lebo som to riešil poštou priamo na Ministerstvo a omylom som poslal tlačivo zo starého mailu, čo prišiel od SVF a asi po 2 týždňoch ma mailom kontaktovala pani z Ministrestva, že nevie, čo vlastne chcem, lebo že to tlačivo čo som poslal spolu s potvrdením od SVF sa malo použiť iba do tuším 28.2. a tak som jej volal, všetko sme si vyjasnili a poslal som jej správne tlačivo aj scanom aj poštou a do necelého týždňa som to mal hotové, čiže im to celé trvalo cca 3 týždne…
OdpovedaťMartin Smolko pred 6 rokmi
Ahojte. Ja som včera zažiadal na JKM o zapísanie (IČO) a dnes mi oznámili, že som zapísaný v registri. Takže aj ja som mal asi šťastie…
OdpovedaťLukáš Meždej pred 6 rokmi
Mňa nakoniec zaregistrovali na Min. školstva za týždeň. Asi sa to troška pohlo…
Odpovedať