Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónaDelegácie január

Andrej Gerboc pred 5 rokmi

Andrej Gerboc
Delegácie január

Ahojte,

dostal už niekto oficiálnu delegáciu na najbližšie zápasy? To bude prdel, keď v sobotu do Nitry na čiaru nikto nepríde :-)

P.S.1: Všetko dobré v roku 2019 ! P.S.2: Ako všetci vieme a pár krát sme sa už presvedčili, oficiálne delegácie sú len tie od SVF.

Andrej

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Andrej Gerboc pred 5 rokmi

 Andrej Gerboc

Už prišli delegácie.

Vďaka Andrej

Odpovedať

Andrej Gerboc pred 5 rokmi

Andrej Gerboc

Ahojte ešte raz,

keďže tie delegácie prišli po mojom dotaze (žeby to bolo tým novým rokom :-) priam expresne, nedá mi neopýtať sa aj na tie naše nové uniformy. Už je to cca 5 týždňov od kedy to bolo na „dobrej“ ceste a stále nič, je niečo nové ohľadom termínu dodania?

Vďaka Andrej

Odpovedať

Fedor Tiršel pred 5 rokmi

Fedor Tiršel

Ahoj Andrej,

riesi sa finalna zmluva s reklamnym partnerom a vyber firmy, ktora bude uniformy potlacovat reklamnym bannerom.

Fedor

Odpovedať

Andrej Gerboc pred 5 rokmi

 Andrej Gerboc

Vďaka za info Fedor, snáď to teda bude už čoskoro…

Odpovedať

Igor Porvazník pred 5 rokmi

Igor Porvazník

A mne nedá sa opýtať: to až tak strašne záleží na nových uniformách ??? Počúvam z ľava, z prava : Kedy budú nové uniformy ??? No nie je to len v našich rukách. Ale kolegovia, veď kedy budú, vtedy budú. Mne napríklad za našimi bude smutno. A som presvedčený, že nové vplyv na naše výkony mať nebudú.

Odpovedať

Jaromír Štěpánek pred 5 rokmi

Jaromír Štěpánek

Ja osobne sa pripájam k Igorovi, uniformy, ktoré máme, sú aspoň teda pre mňa príjemné na nosenie a aj výzorovo sú veľmi pekné… a tak ako sa hovorí, že by sme v rámci nových uniforiem mali mať akésik „tepláky“… som zvedavý, kto z tých čo po tých nových uniformách tak túžia, kto sa bude prvý sťažovať! Takže za mňa, máme čas…

Odpovedať

Andrej Gerboc pred 5 rokmi

Andrej Gerboc

Ahojte,

no ja osobne si myslím, že dosť záleží aj na tom ako rozhodca vyzerá „na prvý pohľad“ a k tomu určite prispieva aj jeho uniforma (vždy sa mi pri tomto vybaví najmä 1 rozhodca, ktorému dodali modré tričko iba s polovicou pásikov). Keby som pred tými cca 3 rokmi, koľko sa už o tom hovorí vedel že to bude takýto veľký problém a naťahovačky, tak by som si ešte kúpil nové AVR tričká aj na tie 2–3 sezóny, ale keď sa povedalo, že budú nové, tak som v tom nevidel význam. Ja osobne mám niektoré kúsky v šatníku už pekne dlho a patrilo by sa ich vymeniť a poznám viacero kolegov, čo sú na tom podobne, ale kto už teraz dá vyrobiť nové AVR uniformy??? No asi už nikto a tu je ten momentálny problém… A čo sa týka tých „teplákov“ tak medzinárodne sa používajú už dosť dlho, čiže si nemyslím že by to mal byť až taký veľký problém :-)

Odpovedať

Hlavné menu: