Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko

DiskusiaVoľná zónaDelegácie január

Andrej Gerboc pred 6 rokmi

Andrej Gerboc
Delegácie január

Ahojte,

dostal už niekto oficiálnu delegáciu na najbližšie zápasy? To bude prdel, keď v sobotu do Nitry na čiaru nikto nepríde :-)

P.S.1: Všetko dobré v roku 2019 ! P.S.2: Ako všetci vieme a pár krát sme sa už presvedčili, oficiálne delegácie sú len tie od SVF.

Andrej

Odpovedať

Andrej Gerboc

Už prišli delegácie.

Vďaka Andrej

Odpovedať

Andrej Gerboc

Ahojte ešte raz,

keďže tie delegácie prišli po mojom dotaze (žeby to bolo tým novým rokom :-) priam expresne, nedá mi neopýtať sa aj na tie naše nové uniformy. Už je to cca 5 týždňov od kedy to bolo na „dobrej“ ceste a stále nič, je niečo nové ohľadom termínu dodania?

Vďaka Andrej

Odpovedať

Fedor Tiršel pred 6 rokmi

Fedor Tiršel

Ahoj Andrej,

riesi sa finalna zmluva s reklamnym partnerom a vyber firmy, ktora bude uniformy potlacovat reklamnym bannerom.

Fedor

Odpovedať

Andrej Gerboc

Vďaka za info Fedor, snáď to teda bude už čoskoro…

Odpovedať

Igor Porvazník pred 6 rokmi

Igor Porvazník

A mne nedá sa opýtať: to až tak strašne záleží na nových uniformách ??? Počúvam z ľava, z prava : Kedy budú nové uniformy ??? No nie je to len v našich rukách. Ale kolegovia, veď kedy budú, vtedy budú. Mne napríklad za našimi bude smutno. A som presvedčený, že nové vplyv na naše výkony mať nebudú.

Odpovedať

Jaromír Štěpánek pred 6 rokmi

Jaromír Štěpánek

Ja osobne sa pripájam k Igorovi, uniformy, ktoré máme, sú aspoň teda pre mňa príjemné na nosenie a aj výzorovo sú veľmi pekné… a tak ako sa hovorí, že by sme v rámci nových uniforiem mali mať akésik „tepláky“… som zvedavý, kto z tých čo po tých nových uniformách tak túžia, kto sa bude prvý sťažovať! Takže za mňa, máme čas…

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď

Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Andrej Gerboc

Ahojte,

no ja osobne si myslím, že dosť záleží aj na tom ako rozhodca vyzerá „na prvý pohľad“ a k tomu určite prispieva aj jeho uniforma (vždy sa mi pri tomto vybaví najmä 1 rozhodca, ktorému dodali modré tričko iba s polovicou pásikov). Keby som pred tými cca 3 rokmi, koľko sa už o tom hovorí vedel že to bude takýto veľký problém a naťahovačky, tak by som si ešte kúpil nové AVR tričká aj na tie 2–3 sezóny, ale keď sa povedalo, že budú nové, tak som v tom nevidel význam. Ja osobne mám niektoré kúsky v šatníku už pekne dlho a patrilo by sa ich vymeniť a poznám viacero kolegov, čo sú na tom podobne, ale kto už teraz dá vyrobiť nové AVR uniformy??? No asi už nikto a tu je ten momentálny problém… A čo sa týka tých „teplákov“ tak medzinárodne sa používajú už dosť dlho, čiže si nemyslím že by to mal byť až taký veľký problém :-)

Odpovedať

Hlavné menu: