Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónaPískanie na dohodu

Branislav Sekerka pred 5 rokmi

Branislav Sekerka
Pískanie na dohodu

Ahojte kolegovia! Možno si spomínate,už som to tu spomínal minulú sezónu,kedy som mal výhrady…teraz ich mám zas,ide o to,že som opäť zistil,že niesu odovzdávané peniaze zo SVF(ktoré nám odrátavajú) do (aspoň mojej) zdravotnej (socialnej ) poisťovne…má ešte niekto rovnaký problém?

Odpovedať

Miroslav Orolím pred 5 rokmi

Miroslav Orolím

Takže kolegovia… a teraz vážne. Braňo mi poslal výplatnú pásku, na ktorej má jasne napísane, že mu zrážajú zdravotné poistenie (ktoré ma byť odvedené do zdr.poistovne). Zároven na výplatnej páske má odpracovný počet pracovných dní 22. (konkrétne za 10/2018).

Kedze Braňo kvoli dohode o prac.činnosti so SVF sa nemôže evidovať na úrade práce, je povinný si platiť zdravotné poistnenie v minimálnej čiastke t.j. cca 62,– € tuším.

Po správnosti by od tejto sumy malo byť odčítané to čo mu bolo zrazené a mal by doplácať rozdiel. Avšak ak platí to čo je na výplatnej páske (22 prac.dní odpracovných) nemal by doplácať nič! Čerešničkou na torte je, že Braňo si bol overiť na zdr.poisťovni či má nejaký pracovný pomer uzatvorený a tam mu tvrdili ze NEMÁ žiadny prac.pomer.

Takže Vás chcem vyzvať všetkých aby ste si overili či ste na zdr.poisťovni prihlásený. Vďaka Vám.

Odpovedať

Miloslav Smolko pred 5 rokmi

Miloslav Smolko

Ahojte kolegovia, ja chcem niečo s úplne iného súdka. Cestovné náklady na dopravu sa nezmenili. Čo robia kompetentný v tomto prípade alebo v akom štádiu je rokovanie so svf ohľadom cestovného, keď na celoslovenskom seminári bolo povedané, že už to je len otázka a akási formalita odsúhlasenia správnej rady. Do dnešného dňa sa nič nestalo. Určite hovorím za všetkých keď sa opýtam a uvediem ako príklad ako mám prejsť za 7,90,– z Revúcej do Kežmarku alebo za 11,– Z Revúcej do Starej Ľubovne samozrejme sú to aj spiatočné cesty. Nikomu to nevadí? Nikto s tým nič nerieši? Budú chodiť cisterny s PHM zo svf alebo s prezídia AVR a dotankovávať nás po ceste samozrejme zadarmo?

Odpovedať

Pavel Vaško pred 5 rokmi

Pavel Vaško

Pozdravujem kolegov. Konečne nie som sám čo tvrdím že nechcem byť sponzorom klubov. Fajn, čo ostatní?

Odpovedať

Peter Malík pred 5 rokmi

Peter Malík

v porovnaní s 2. štvrťrokom 2017 v rozpočtových organizáciách o 9,1 % na 1062 eur, vo veľkých podnikoch s 20 a viac zamestnancami o 7,2 % na 1216 eur, príspevkových organizáciách o 6 % na 1105 eur a v malých podnikoch do 19 zamestnancov o 2,9 % na 716 eur.

Z územného hľadiska vyššia ako v priemere za celé hospodárstvo SR bola priemerná nominálna mesačná mzda iba v Bratislavskom kraji (1258 eur). V ostatných krajoch sa pohybovala od 758 eur v Prešovskom kraji do 942 eur v Trnavskom kraji. Vo všetkých krajoch bola priemerná mzda vyššia ako v 2. štvrťroku 2017 s najvyšším prírastkom o 9,1 % v Nitrianskom kraji a o 8,2 % v Žilinskom kraji.

V 1. polroku 2018 dosiahla priemerná nominálna mesačná mzda zamestnanca v hospodárstve hodnotu 980 eur. Medziročne sa zvýšila o 6,4 %, reálna mzda vzrástla o 3,7 %. Rast nominálnej mzdy bol o 2,2 p. b. rýchlejší ako v rovnakom období minulého roka.

Toĺko oficiálne prepočty k postupnému vývoju tvorby miezd. Do pozornosti z týchto informácii pri hadzam časť, kde sa uvádza nárast v rozpočtových organizáciáh, do ktorých by som zaradil aj nás rozhodcov (minimálne dohodárov). Toľko k odmenám za výkon. Čo sa týka cestovného, tak súhlasím s Milošom (a ostatnými)......

Odpovedať

Peter Dunčko pred 5 rokmi

Peter Dunčko

Súhlasím s Milošom… tiež keď idem pískať do Revúcej, alebo do Rimavskej Soboty, Hnúšte atď atď a cestovné mám 10 € aj niečo, tak mi to príde až smutno- smiešne…robme aj naďalej klubom sponzorov a budú sa z nás smiať, že čo mi chceme viac, ako sa vyjadril nedávno jeden nemenovaný riaditeľ klubu.

Odpovedať

Branislav Sekerka pred 5 rokmi

Branislav Sekerka

Ahojte dohodári,prišli Vám peniaze za december? Lebo mne nie!!!

Odpovedať

Laco Šuba pred 5 rokmi

 Laco Šuba

Ani mne ešte neprišli.

Odpovedať

Juraj Mokrý pred 5 rokmi

Juraj Mokrý

Ahojte, peniaze za rozhodovanie za mesiac december ako aj skôr avizované problémy s úhradami odvodov do poisťovní už Štefan rieši so SVF. Zvýšenie cestovného sa zatiaľ nepodarilo schváliť v SR SVF, i to je predmetom riešenia. Ďakujem za trpezlivosť. Pozdravujem, Juraj

Odpovedať

René Heitlinger pred 5 rokmi

René Heitlinger

ahojte, ja taktiez evidujem neuhradenu FA za mevzu zo strany SVF. s pozdravom r

Odpovedať

Juraj Mokrý pred 5 rokmi

Juraj Mokrý

Ahojte opäť, podľa posledných informácií zo SVF, momentálne SVF nemala uvoľnené v novom roku prostriedky zo štátneho rozpočtu, preto prosia o ospravedlnenie za meškajúce platby dohodárom i fakturantom – v dohľadnej dobre budú všetky úhrady zrealizované. V prípade, že tomu tak nebude, alebo že evidujete nejaké iné nedoplatky, treba sa obrátiť v prvej fáze priamo na zmluvnú stranu (SVF, p. Bukovská) a ak nedôjde k vyriešeniu problému, prepošlite svoju mejlovú komunikáciu poverenému vedúcemu príslušnej oblasti alebo priamo Štefanovi Hankovi. Nové oblečenie je už na Slovensku a momentálne sa realizuje potlač reklamy, distribúcia sa začne postupne v priebehu budúceho týždňa. Pozdravujem, Juraj

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.


Hlavné menu: