Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVýklad pravidielTechnické oddychové časy

Lukáš Chudý pred 7 rokmi

 Lukáš Chudý
Technické oddychové časy

Ahojte priatelia, chcem sa Vás ako je to s technickými oddychovými časmi v 1. ligách mládeže ( juniori, juniorky )? Pískajú sa, alebo nie ?

Odpovedať

Filip Moravčík pred 7 rokmi

Filip Moravčík

Ahoj Lukáš,

Vo Vykonávacích pokynov určených pre I. ligu a mládež je uvedené: 2.1 Hrá sa podľa platných oficiálnych medzinárodných pravidiel volejbalu a Športovo-technických dokumentov SVF. Technické oddychové časy sa v tu vypísaných súťažiach nepoužívajú. Odpoveď na tvoju otázku teda je, že v I. lige juniorov a junioriek sa technické oddychové časy nepoužívajú.

Technické oddychové časy (resp. teda v našich súťažiach jeden technický oddychový čas – pri dosiahnutí prvého z družstiev dvanásteho bodu) sa používajú iba v Extralige, Prelínacej súťaži a Slovenskom pohári (súťaže EM, EZ, PSM, PSZ, SPM, SPZ).

Filip

Odpovedať

Lukáš Chudý pred 7 rokmi

 Lukáš Chudý

Ďakujem za info…

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Marián Mitterpach pred 7 rokmi

Marián Mitterpach

Čo v takom prípade, keď družstvá požiadajú, že chcú technický oddychový čas. Mám im vyhovieť a pískať ho, či to striktne odmietnuť.

Marian.

Odpovedať

Juraj Mokrý pred 6 rokmi

Juraj Mokrý

V takom prípade to musíš odmietnuť – používanie technického oddychového času v príslušnej súťaži musí byť vopred schválené riadiacim orgánom, t.j. Súťažnou komisiou SVF, a uvedené vo vykonávacích pokynoch alebo ich doplneniach. Juraj

Odpovedať

Hlavné menu: